Izobraževanje

IZOBRAŽEVANJE

 

predstavljajo delavnice, predavanja in skupine z različnimi tematskimi vsebinami in nameni.

Reference izvedenih predavanj in delavnic ter drugih izobraževanj lahko najdete pod referencami vsake od terapevtk ali na povezavi KDO SVA.

 

 

FOKUSING

 

Na fokusing izobraževanju se naučite fokusirati sami – kot proces, ki ga lahko uporabite kadarkoli ga potrebujete (v stresnih položajih, v zahtevnih odnosih,…), da z njim transformirate zamrznjene vzorce in prepričanja, kar spodbuja tako čustveno kot tudi telesno zdravljenje. Posebna dragocenost izobraževanja iz fokusinga je fokusiranje v parih, ko vam drugi varno in nevsiljivo samo sledi s svojo prisotnostjo in vi njemu.

 

Fokusing je preprost, naraven in na nek način tudi revolucionaren, saj se (ponovno) učite zaupanja vašemu lastnemu notranjemu védenju v zameno za zanašanje na mnenje in voljo drugih.

 

Izobraževanje vodi  Focusing trainer  z licenco The Focusing Institute.

 

 

DELAVNICE

 

Pripravljava izvirne delavnice, na katerih se udeleženci spoznavajo s svojim telesom, čustvi in odzivi. Namenjene so zelo različnim skupinam, kot so npr. ženske, pari, ljudje z anksiozno motnjo, otroci… Delavnice pripravljava v lastnih prostorih, dogovarjamo se tudi z organizatorji drugod po Sloveniji. Že izvedene delavnice najdete pod najinimi referencami, glede na potrebe in želje pa oblikujeva tudi nove.

Izvajava tudi specializirane delavnice, kot so delavnice za osnovnošolske in srednješolske otroke:
  • Men se rola (delavnica, ki obravnava zasvojenosti)
  • Nasilje – kaj je to in kaj lahko naredim
  • različne tematske delavnice na temo vrstniških stikov, iskanja identitete, samopodobe, zdravih odnosov, spolnosti, odnosa do svojega telesa, poklicnega usmerjanja, itd …
Delo v skupini na voljo tistim, ki želijo svoje življenjske izzive pod strokovnim vodstvom terapevtke oz. terapevta obravnavati v skupini, z njo deliti svojo izkušnjo in se učiti od izkušenj drugih.